HVC kiest Unc Inc als full service digitaal bureau

HVC gelooft in een toekomst waarin energie schoon wordt opgewekt en grondstoffen worden hergebruikt. Om daarin voorop te lopen, maakt het de transitie van restafvalverbrander naar een duurzaam energiebedrijf. Maar HVC kan dit niet zonder de 1,5 miljoen inwoners die het bedient. Vanuit een aangescherpte positionering en een geheel nieuwe online omgeving gaan we hen mobiliseren om die transitie te helpen versnellen.

30 augustus 2019
placeholder

Sandra Bruin, manager Communicatie van HVC: “HVC wil de kansen die online biedt om inwoners bij onze missie te betrekken, beter benutten. Denk aan informatie op maat, inspirerende content en digitale tools die voor iedereen toegankelijk en bruikbaar zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat Unc Inc met haar ervaring en drijfveren kan helpen bij het realiseren van deze ambitie.”

Onze creatief -en algemeen directeur Floris is eveneens blij met de langdurige partnership. “Vanaf het begin hebben we met Unc Inc idealistisch doelstellingen proberen te realiseren met zakelijke doelmatigheid. HVC is wat dat betreft een droompartner: een publiek-privaat bedrijf dat een enorme slag maakt om het belang van mens en milieu nog beter te kunnen dienen. De komende vier jaar zullen we al onze disciplines inzetten om die ambitie te realiseren.

Met een half miljoen huishoudens in vooral Flevoland, Noord- en Zuid-Holland is HVC de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van het land. De grootste uitdaging zit dan ook in het motiveren en faciliteren van inwoners in het beter scheiden van hun afval. Want zoals ze op het hoofdkantoor in Alkmaar zeggen als het gaat om het realiseren van hun missie: “We doen het met elkaar”. Na het migreren en optimaliseren van de huidige site zullen we ons daarom meer en meer gaan richten op het realiseren van gedragsverandering. Hiertoe gaan we nieuwe diensten en communicatie ontwikkelen.

 

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van onze samenwerking met HVC.

Ben je benieuwd hoe we duurzaam waarde kunnen creëren voor jouw organisatie en doelgroep? Neem dan contact met ons op voor koffie en een kennismaking.